Wij hebben passie voor ons werk.
Wees geïnspireerd in wat wij doen!
#edumersive

Onze missie

Wij zetten ons in om virtual en augmented reality voor iedereen makkelijk en toegankelijk te maken.

Edumersive bestaat omdat virtual en augmented reality bewezen middelen zijn in het verbeteren van leerprocessen maar voor vele organisaties onduidelijk is hoe het toegepast kan worden.

Op deze manier maakt Edumersive virtual en augmented reality laagdrempelig voor elke organisatie zodat zij maar ook hun participanten beter en makkelijker kunnen laten trainen. Dat wordt bereikt door de Edumersive app. Organisaties kunnen zo de over- of tussenstap maken naar virtual en augmented reality en de vele voordelen daarvan.

Edumersive team
Blue Orange Wave VR partner logo

Onze partner – Blue Orange Wave B.V.

Onze partners zijn trendsetters in het gebruik van nieuwe technologie. Samen sta je sterker. Blue Orange Wave is onze belangrijkste partner en reseller in de maritieme markt. De kennis van Blue Orange Wave is ongeëvenaard in het trainen met simulatiesoftware en kennis van de maritieme markt. Bekijk hier hun website.

Stagiairs en afstudeerders

We leiden ook graag zelf op. Stagiairs en afstudeerders zijn altijd welkom om contact met ons op te nemen en krijgen ook alle ruimte om zelf aan een stukje Edumersive te werken. Zo zijn Alara, Patryk en Amber bij ons succesvol afgestudeerd door onderzoek te doen naar VR & AR en hoe wat dat in onze dienstverlening kunnen verbeteren. Dankzij hun inzet is Edumersive een stuk beter geworden. Kom jij ons nog verder helpen?

Wij zijn nu op zoek naar:
Stagair online marketing (mbo)
Afstudeerder/stagair UI/UX User Interaction Designer (VERVULD)

Edumersive interns
Office picture outside
Office2b
Office picture inside

Neem contact op met Edumersive:

Contactgegevens:

Bezoekadres
K.P. van der Mandelelaan 41-43

KVK Rotterdam
72522836

BTW-id nummer
NL002205883B19

E-mail
info@edumersive.nl

Open
Maandag—Vrijdag: 9:00–19:00

06-51119843